TOP 10 costume la comanda in 2021

by
0 comment

In 2019 vom purta costume cu motiv floral, paisley, dar si costumele barbatesti clasice! Mai jos o sa facem un TOP 10 costume la comanda pentru anul 2021, facut de SPREZZA by Dragos Sandulache.

Costume de mire 2021

TOP 10 costume

Costum la comanda Toniq

Costumul de mire Toniq este un costum foarte apreciat de internautii sprezza. Costumele la comanda, create de noi, sunt dintr-un blend de casmir cu matase si sunt 100% personalizabile.

Costumul la comanda Toniq este disponibil si in magazinul nostru online, aici.

Costum mire Toniq

Costum la comanda Speciale

Costumul la comanda Speciale face parte din colectia 2018-2019 si este, ca si celelalte costume, 100% personalizabil. Material, nasturi, rever si alte detalii, toate sunt alese de client, impreuna cu consultantul nostru sprezza.

Costum mire la cele mai bune preturi din toata Romania. Pret de croitor, nu facut la fabrica.

Costumul la comanda Speciale este disponibil si in magazinul nostru online, aici.

Costum mire
Costume mire 2021

TOP 10 costume

Costum la comanda Sprezza

Costumul la comanda sprezza este un costum extrem de special. La fel ca toate costumele noastre, sunt personalizabile pe gusturile fiecarui client in parte. De la material si pana la cel mai mic detaliu, totul este ales de client impreuna cu un consultant sprezza.

Costumul la comanda Sprezza este disponibil si in magazinul nostru online, aici.

Costum de mire, la comanda

Costum la comanda Radi

Costumul la comanda Radi este un costum pentru oameni extrovertiti, care vor ca toti invitatii la eveniment sa stie cu siguranta care este mirele. Ne referim aici la rude pe care nu le-ati mai vazut de mici, sau de invitatii parintilor.

Costumul la comanda Radi este disponibil si in magazinul nostru online, aici.

Costum la comanda Radi

Costum la comanda Ceremonia

Costumul la comanda Ceremonia este un costum destul de clasic, dar si extrem de elegant. La o cafea columbiana si un trabuc, la showroom-ul sprezza putem discuta despre toate detaliile pe care le vreti la costumul dumneavoastra. Dupa cum am spus si la celelalte costume la comanda, la sprezza totul este customizabil 100%. De la camasi, la brose. De la costum, la pantofi.

Costumul la comanda Ceremonia este disponibil si in magazinul nostru online, aici.

Costum la comanda Ceremonia

TOP 10 costume

Costum la comanda Anis

Costumul la comanda Anis are un nume special. Numele costumului vine de la Anisa, sotia lui Dragos Sandulache. Costumul este creat alaturi de sotia sa.

Pe langa costumele la comanda, care sunt din materiale speciale, showroom-ul sprezza gazduieste si costume Ready To Wear.

Costumul la comanda Anis este disponibil si in magazinul nostru online, aici.

Costum Bespoke Bucuresti
Costum la comanda

Costum la comanda Trapo

Costumul la comanda Trapo este unul dintre costumele foarte cerute in showroom-ul nostru. Costumul este 100% customizabil si este gata, de la momentul semnarii contractului, in 14 zile.

Costumul la comanda Trapo este disponibil si in magazinul nostru online, aici.

Costum de mire Trapo

Costum la comanda Blaffato

Costumul la comanda Blaffato este un costum cu un croi special si un material la fel de special. Este un costum din lana cu matase. Desigur si acesta este customizabil si poate fi lucrat pentru a va satisface dorintele.

Costumul la comanda Blaffato este disponibil si in magazinul nostru online, aici.

Costum de mire Blafato

TOP 10 costume la comanda in 2021

Costum la comanda 2021

Costumul la comanda 2021 este din colectia 2021. In showroom-ul sprezza puteti gasi o varietate larga de costume la comanda, nu numai acestea din TOP 10 costume.

Costumul acesta este bespoke, creat suta la suta de mana. De la butoniere, pana la buzunare, totul este cusut de mine pentru a iesi un produs finisat de cea mai inalta calitate.

Costumul acesta il recomandam si pasionatilor de ceasuri Augustin Matei. Costumul la comanda 2021 este disponibil si in magazinul nostru online, aici.

Costum de mire 2021

Costum la comanda Dimio

Un costum la comanda clasic, cum este cel denumit Dimio, nu poate fi trecut cu vederea. Este un costum de o eleganta desavarsita, care va va face sa semanati cu un James Bond romanesc.

Costumul la comanda Dimio este disponibil si in magazinul nostru online, aici.

Costum la comanda Dimio

TOP 10 costume

Acesta este un pariu propriu pentru un TOP 10 al costumelor la comanda sprezza. Atelierul nostru produce orice fel de costum la comanda, cu orice fel de design. Nu suntem si nu vom fi niciodata pironiti de cele din colectia noastra. Intotdeauna vom putea sa cream costume pe gusturile exacte ale clientilor nostri si cu asta ne mandrim teribil.

TOP 10 costume la comanda in 2019-2020

 

Leave a Comment